Film!


snabb update från mobilen

Tja! Nu har jag svenska ... :( Tråk! Men igår så blev de ingen ridning, utan dem fick vila :) Senare på kvällen kollade vi på "In time" :D Riktigt bra film dedär! Dagens planer: Ta en långtur med Hugo och longering/ridning med mattis ;) Efter de så ska jag dra hem och skriva några tidsinstälda ;) Ha de gött!

Liten bildbomb från (går)dagen!

 

 

 

 

 

 

Söt Nöt ;)


Nu är de bara du och jag...

 

Du betyder allt och jag älskar dig!


Janne-träning!

Idag tränade jag med Hugo för Janne i paddocken :D Om man bortser från de dåliga så gick de bra... Haha! Allt gick hyfsat bra men inte galoppen :( Den blev springig och stretig! Usch, vill helst glömma de nu!

 

Efter träningen ansåg jag att Hugo var värd en dusch så han fick duscha :D De va tänkt att han skulle få gå i hagen i 3 minuter utan täcke och sedan skulle jag lägga på täcket, meeen de ville inte han... Istället sprang han iväg och rullade sig x antal ggr :D Knasboll! Han såg ut som en lerkaka efter de ;)

 

Bildbomb kommer ...


6 sanningar om Hugo...

* Han slickar väldigt mycket... Eller aah... Han drar ut tungan 24/7 ;)

 

* Han har ensamiridhusfobi ... Kan inte vara ensam i ridhuset om man ska tävla..

 

* Han är nog stallets största mes! Serriös.. så mesig och feg han är! :)

 

* Han är småkär i hagkompisen Lilleman...

 

* Han älskar att ridas ut och busa :D

 

* Han tar livet med en nypa salt! ;)

 

 


Hoppas att ni blev lite klokare om Hugo nu ;)


1 års skillnad! Ser ni de?


Dagens!

Idag har jag gjort ett antagningsprov tillsammans med några andra tjejor på Dingle Naturbruk :D Jag har ju sökt in på Nya Hästsport, en linje för aktiva tävlingsryttare på "lägre" nivå. Jag plockade då med Hugo ut dit, med innan var jag tvungen att göra ett prov i skolan... Men de gick fint ;)

 

Jag möttes därute av Theresé ----> HENNES BLOGG <---- Och vi snackade och fodrade hästarna ;) Hoppas verkligen att Kristin och Linneá ska gå där med mig... De hade vart så awsome :D

 

 

"Provet" var att dem ville se när jag red ett vanligt dressyrpass, så de var ganska lätt! Jag red ute i paddocken, vilket resulterade i en halv okoncentrerad/sänd ponny... Mindre kul, men dem tyckte att de såg jätte fint ut :D Jag blev ävn intrejuvad av några lärare!

 

Jag fick även beröm över min fina ponny som var lite smått välkänd där ;)


Dagens Blogg blev...


Angående "Scarface"

Många undrade vad som hände så nu ska jag förklara kortfattat ;)

 

Mattis bet Lilleman över boxen och då vände Lilleman och bet tillbaka... De var inte Mattis berädd på så då drog han upp huvudet och slog i en järnplatta... ;)


Hej alla glada!

Toppenväder vi har idag, eller hur? :D Ska strax till stallet men igår var jag på torp och hämtade en sak ;)

 

Kan ni gissa? Den som gissar rätt får en FET LÄNK!

Ledtråd: De kommer att hjälpa mig förbättra *****....


Löshoppningen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad tycker ni?


Min helg!

Lördag: I lördags så tränade jag för Gustaf Johansson och e gick GALET bra :D Han var mjuk och känslig i munnen, men var jättetrött efter 20 minuter! Stackars Hugo... Ingen kondis har han ;) Nu blir de konditionsträning framöver :D Film från träningen... Och hae min favvo-outfit på han också!

 

 

 

Söndag: Söndagen startade kl 07:00 då jag åkte med min stallkompis Elin på hopptävling i Vänersborg :D Riktigt trevligt hade vi och vi åkte hem vid kl 2 med en rosett i bagaget! ;) Då fick jag ett sms om att Simon ville ha en hejjarklack när han skulle spela match, så jag tillbringade resten av min eftermiddag i ishallen! :D Snackade lite efteråt och sedan åkte jag till stallet, och å hade mamma och Louise löshoppat alla våra hästar :D Så bilder kommer... Men här har ni en film när Hugo hoppar 1 m ;)

 

 

 

 

 


Dagens Blogg blev...


Anmäl er!


Shit!

HAHA, Jag blev tydligen länkad av Ponnysanning med en fail-video :D Ascoolt! Fick lite sms om att jag var med på Ponnysanning så då gick jag in och kollade och WOW ... LÄNKAD!


Haha sedan kollar jag statestiken som var 4 ggr så hög som mitt besöks-rekord :D :D


Nytt i hyllan!

 

Idag testade jag mina nya Tekna-dressyrskydd till Hugosen :D Dem satt som en smäck!


Scarface?

 

 

Vad hände där? :O


Hoppträningen med Mattis!


Träningen i lördags!


Hiss!

 

 

 

 

 

 

Gillar verkligen dem här plaggen!  Bild nummer 3 och 4 är designade till OS:et i London! :D


Gilla!

Mamma vill nog att ni alla ska gilla Munkedals Kvarn på Facebook :D Där kan ni se de nya produkterna de har fått in och olika roliga erbjudanden ;) Check it out!

 


Tjenare alla glada bloggläsare!

I tisdags kväll så var de Janne-träning med Hugo och de gick riktigt bra faktiskt! Över förväntan men han var lite stel i vänstra varvet, men de löste vi snabbt men lite flyttningar och låg form! Jag ska börja tömköra han sedan när snön har försvunnit för de har funkat så himla bra ;)

 

I onsdags (igår) kväll så tränade jag hoppning för Kent med Mattis! Jag fick va med ponnygruppen och vi tyckte allihop att de gick jättebra :D Jag fick rida mycket med magen och vi tränade på att få in rätt antal galoppsprång mellan hinderna. Vi hoppade inte högt men vi fick in riktigt mycket teknik :D Som sagt så gick de jättebra ;)

 

Vill ni se bilder från hoppträningen? ;)


Svar på Tal

Längtat efter att denna fråga skulle dyka upp! :)
För de första så är pessoa ett körbett och inte ett ridbett! Jag tycker att de blir en negativ effekt, då man "drar" ner hästens nacke! Dock finns de ju hästar som funkar på men de är verkligen inget jag rekommenderar. Jag hade själv en period då jag red med pessoa, men jag bytte sedan tillbaks när de inte gav någon broms-effekt! Effekten jag fick blev att Hugo sprang och böjde på nacken...
Jag bytte sedan till Pelham och enligt mig så funkar de bättre då de ger en snabb effekt utan att han krullar ihop nacken alltför mycket!
Hoppas att du fick svar på din fråga :D Fråga gärna mer ;)

Ny Design!

Ny design kommer inom kort att dyka upp ;) Och den är snygg vill jag lova!

Gårdagens träning!

 

 

 

 

 

 

Snyggaste ponnyn på träningen igår med sin nya BR-outfit!

Haha, de gick såå sjukt bra igår och han var lätt, smidig och gick att samla :D

Nu taggar vi inför div.1 som går av stapeln v.15 på MRK!

 

Kommer kanske upp en film sedan ;)

 

 


Dagens blogg blev!


Mums!

 

I'm in love <3!

Men dock ska jag byta den till en mindre storlek...


Dagens blogg blev...

Anmäl er gärna igen för att få chansen att vinna!

Dagens blogg?


RSS 2.0