Gårdagens Ridning!

Mattis: Ja... Var ska man börja?! Haha, de blev en lång skrittur upp till ridklubben. Jag var ute i kanske 2 timmar! Han var inte alls rolig att rida då han ställde sig och var allmänt bråkig...

 

Hugo: -Vila-GHS

 

 

Nu drar de ihop sig till Göteborgs Horse Show!! Jag kommer att vara där torsdag - fredag och då sover jag över. Det finns massor av med saker jag är ute efter MEN jag SKA ha med mig 1 outfit hem! Haha...

 

Vilka av er ska dit och vilka dagar isåfall?


En av mina bästa vänner<3

 

...Är Jessica Christoffersson <3

 

Denna mobbade lilla brud kommer från Ljungskile där alla störda håller hus. Hon är brutal när hon kör moped och ett litet godismonster! Ovanligt trött och seg... Hon kommer troligen att lägga beslag på min häst Mattis, så fort hon får chansen. Galen i saffrans-bullar men hatar russin! Dem pillar hon ut och slänger på min katt, i tron om att hon ska äta upp dem åt henne! Hon har kraftiga humörsvägninar och iiiiiiiii:ar!


Hur träffade jag denna tönten tänker ni då? Jo, hon och jag tävlade mot varandra!


hihihi Jessica Fluff Christoffersson!

 

 


Outfit 1

 

Här kommer en outfit som jag gjorde när jag var aktiv på BDB!

 

Vad tycker ni?


Svar på tal :)

Angående PRE-Hingst


Är de du på första bilden?/ Bella


Måste tyvärr svara nej. De är inte jag, men skulle jättegärna vilja vara henne :>

 
PRE-Hingst?

Jag skulle kunna göra vad som helst bara jag får en P.R.E-Hingst helst vit med meter-lång man! Jag döör.... P.R.E-hästarna har alltid legat mig varmt om hjärtat då de är hästarna med "dem" gångarterna och "det" lynnet.

Tänk er att rida piaff och passage med en sådan...! Dem har så extremt utrycksfulla gångarter som sprudlar av energi och lycka!

 

 

 

 

Bildkälla: Google

 

 

 

Vad tycker ni om P.R.E -hästarna?

 


Bloggheader?

Jao, hallå alla därute! Jag fick en förfrågan om jag gjorde headers? och japp de gör jag nu... Jag gör de gratis och sätter in dem själv ( klicka HÄR för ett exempel ). Jag gjorde de som en kul grej och om de är någon som är sugen på en header eller liknande så kan ni antingen kontakta mig här eller via facebook ;) (header, signatur bilder m.m.)

 

 

 

Höres och Synes


matte

matte nu... måste säga att de är jätte-kul -.-'

Jag är med och tävlar :)

Jag är med och tävlar om ett pannband hos Eliitponny.blogg.se och kan ju även säga att jag har gjort deras fina header ;)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!


Bildbomb från idag :>

Idag red jag och min lillasyster i paddocken och mammsen fotade! Fick rida han på pelhamet då har host*bockade lite...! Min lilla bus-pojk...

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad tycker ni om bilderna?

 


Dagen på Dingle NB

Jag kom till Dingle stall vi ca 08:15 och jag kom nästan först! Efter en stund kom min kära vänn Theresé Hägglund och hennes klasskompisar, och då började vi mocka och pyssla. Sedan skulle jag och Theresé köra Karlo! Asskoj faktiskt och jag fick köra :> Fast Tess var sjukt duktig på de!

 

Jag tyckte att skolan verkade mysig och alla var så trevliga. Efter de åt vi mat, maten var kunglig! Haha, nej men seriöst en var asgod jämnfört med våran skolmat! Och sedan hade Tess prov, och då chillade jag brevid henne! Sedan fick hon skynda sig till bussen så då vad jag ensam... Men jag valde att stanna kvar trots allt då Maria (lärare) undrade om jag ville rida Wienina ox på en av hennes lektioner. Och de vill man ju inte tacka nej till?!

Hon var ett fux-sto, född 1996 och var jätterolig att rida! Och nu vill jag bara tillbaka och börja däääär! Jag vill, Jag vill och JAG VILL!


Oops!

Ja, dålig uppdatering var det här men nu glömmer vi det! De har ju vart en otrolig kväll då Rolf-Göran vann Jerringpriset! Stort grattis!

 

Imorgon ska jag skugga på Naturbruksgymnasiet i Dingle och de kommer troligen att bli spännande! Får skriva om det imorgon ;)


"Drömmer jag?"

"Jag somnade sent då min boxkompis höll mig vaken med sitt jobbiga snarkande. Jag vaknade av att alla mina kompisar började att gnägga och slå i väggarna. De betydde "frukost och ge mig först!". Jag fick alltid mat sist men vad gör de då min ägare, bästa vän och livskamrat kommer in till mig och gosar. Hon är den bästa som finns och jag litar på henne fullt ut! Jag fick min mat och kom ut en stund senare då hennes mamma släppte ut mig tillsammans med mina vänner. Vi busade och hade roligt ända tills "det" hände... Min bästa vän kom för att hämta mig i hagen och med sig hade hon en annan lite tjej. Jätteliten faktiskt! Dem snackade och mig och vad jag var bra på.

Jag hade sett fram imot en långritt i skogen men istället blev de den tråkiga paddocken med den lilla tjejen i sadel. Jag fattar inte! Varför rider hon mig!? När jag travat runt och vart snäll mot henne hoppar hon av och skriker till sin mamma att jag var underbar och att de är mig hon vill ha! Just då fattade jag! Min ägare, bästa vän och livskamrat ville inte ha mig längre... Den ända jag litade på svek mig.."

 

Ja, kände för att skriva av mig lite!


Awe <3

En av mina absolut bästa ritter me Hugo! Klicka HÄR för att se en :D

Okej då!

Väldigt många vill att jag ska ha en bloggtävlng om väskan ;) Så jag får nog fixa de då! Håll utsikt efter tävlingen...

Ge Mig!!

 

Såg att Jessica hade lagt ut dem här SKITSNYGGA sakerna från Lamicell! Yummi, skulle vilja ha de Cerisa och Orangea... men de Limegröna och Turkosa hade inte heller suttit fel! Priset låg som förväntat lite högt då schabraken kostade 475:- och benlindorna 275:-! Lite högt med tanke på att de varken är trygg eller mönster på dem...

 

Vad tycker ni?


Är inte..

..hemma just nu men de kommer ett tidsinställt vid 22-tiden! Håll ut och om ni kommenterar lite nu så kommer det kanske upp en blogg-tävling om en ESKADRON-lindväska... Får se vad det blir!

 

Vill ni de?


Hade ...

... de kanske vart intresant med frågestund? :)

Ny header!

Klicka F5 om ni inte ser den ^^ Vad tycker ni?

Bjuder <3

Klicka HÄR för att komma till filmen :>

 

Gillar ni den?


Gymnasieval?

Varför vill du söka till Dingle Naturbruk?

 

Varför inte?! Jag är såååååå skol-trött och orkar inte gå någon linje inne i Uddevalla. Så varför inte ha kul i tre år istället? Jag hade redan bestämt mig i höstas, och nu ska jag bara skicka in en ansökan! De hade gjort stor skillnad i min vardag och jag hade nog utvecklats snabbare. Men jag vet inte vad jag vill bli än, men något i hästväg blir det garanterat!

 

 

Vad vill ni bli då? :)


Skola CHECK!!

Nu sitter jag och kollar på TV och äter fruktsallad! Igår så satt jag och kollade igenom mammas mobil bilder då jag hittade demhär bilderna på Hugo och Mattis :) Så jag tog mig friheten att skicka bildera till min mejl så här är dem!

 

Fjomparna på Håbytorp!

 

Knoppar Mattis <3

 

Hugo och Lilleman!

 

Hugo ska klippas...

 

 

...Före...

 

.. Under...

...EFTER!! :D

 

Vad tycker ni om bilderna ??^^


Märkesutrustning på tävling?

Vad tycker jag om märkesutrustning på tävling?

Jo, jag tycker att det ser lite proffsigare ut än märkeslös utrustning... Jag känner att jag visar mer respect åt dem med de, TROTS att jag borde visa alla samma respect! Men i mitt fall går det helt enkelt inte. Haha, själv rider jag med detta...

Gammal bild... Lägger upp en finare snart ;)

Jag har många kompisar som inte kan tävla utan märke vilket jag tycker dem borde skämmas över!! Det är bara ett märke... thats it! Jag förstår inte vittsen med att ha ett schabrak som kostar 900 kr bara för de är en sköld med ett märke på? Spara de/Eller lägg pengarna på något annat istället, t ex en träning!

 

Vad tycker ni om märkesutrusning på tävling?

 

Blev inte så jättelångt inlägg nu men kommer något litet åsiktsinlägg imorgon med ;)


Dagens - Mig

Här är dagens outfit ^^

 

Hår: Fiskbensfläta

Tröja: BikBok

Mjukis: Ullared

Sockar: NewBody

Halsdukssnodd: GinaTricot


Godmorgon...

... alla pigga morgonläsare! Jag gick nyss upp och ska snart duscha, luktar lite häst ^^ Dagens planer blir skola, rida Hugo och Mattis, sedan kommer ett åsiktsinlägg upp! Spännande!

Tankar...

Japp, nu är bloggen igång MEN som ni ser så behövs den finslipas lite! Jag har 7347369 olika inlägg i huvudet som jag bara vill få ut NU!

 

 

Men vad vill ni helst läsa om?Film på Mattis :D

HÄR!!

 


Presentation av mig - Jasmine Johansson

Ja, som ni säkert redan listat ut så heter jag Jasmine Johansson och är 15 år, men fyller 16 i Juli. Jag är en gladfilur, sprallig, vill få alla att skratta och le! Jag, är som bloggnamnet, ungponnyryttare...Eller ah jag har en 14-årig D-ponny, en 6 årig häst och en 5 årig C-ponny som jag delar med min lillasyater. Nog om dem och över till mig. Jag ska söka till gymnasie om någon månad nu och de blir Dingle Naturbruk - Nya Häst för min del, kommer nog bli asbra! Jag bor på en stor hästgård med 17 hästar, varav 8 egna.

Hugo Boss

f. 1998

u. okänd

e. okänd

Han är som tagen ur en saga! Gosh, så vacker han är! Vi tävlar dressyr på LA-lokal nivå men kommer nu till våren sattsa på div 1. Köpte han totalt outbildad sommaren 2009!

SB Gli Amati

f. 2006

Mitt projekt som vi ska sälja när han är redo. Vi har kommit väldigt långt i utbildningen då han snart är riden regelbundet sedan våren 2011! kommer starta någon liten dressyrtävling nu till våren.

Film kommer :)

 


RSS 2.0